Inchiriere autocare

Agentia noastra va ofera servicii de inchiriere autocare, autobuze și microbuze moderne, clasificate  international care corespund perfect cerintelor de transport pe  distanta lunga dotate cu monitoare individuale, aer condiţionat, sistem audio, CD, microfon, frigider, incalzire suplimentara cu webasto, WC,  scaune rabatabile spate si lateral. 

Cu o experienta de peste 20 ani, ceea ce ne situeaza pe primul loc in judetul Maramures ca transportatori, va oferim spre închiriere autocare pentru curse ocazionale sau curse speciale regulate pentru angajați. Totodată, asigurăm servicii de transfer la aeroport, transport pentru evenimente privatecălătorii de tip business șteambuilding, dar si excursii pentru grupuri șfamilii.

Așadar, încercăm să satisfacem toate cerințele pe care le primim.

Va punem la dispozitie masinile pentru inchiriere  cu șoferi profesioniști atestați și asigurare la zi. Echipa noastra de conducatori auto este caracterizata prin profesionalism, punctualitate si seriozitate, toate aceste calitati fiind rezultatul unei experiente bogate in domeniu.

 

Noi vă asigurăm  combustibilulRCArovigneteasigurarea călătorilor și a bagajelorlicența de transport,taxele de autostradă. În preț nu intră cazarea și masa conducătorilor auto, taxele de parcare,  tuneluri, feribot sau pod.