CRACOVIA, AUSCHWITZ & WIELICZKA 03 Dec. 2021

CRACOVIA, AUSCHWITZ & WIELICZKA 03 Dec. 2021

Data plecarii

Every Monday

Views

118

CRACOVIA, AUSCHWITZ & WIELICZKA

03.12.2021

Cracovia este unul dintre cele mai vechi si mai mari orase din Polonia. A fost considerată ca fiind unul dintre municipiile importante ale Poloniei din punct de vedere artistic, cultural şi ştiinţific si reprezinta totodata fosta resedinta a regilor polonezi fiind considerata de multi ca fiind inima Poloniei, avand o istorie de peste 1000 de ani.

Auschwitz  numit generic “muzeu”, complexul memorial de la Auschwitz-Birkenau este in primul rand un loc in care oamenii de astazi ar trebui sa rememoreze, sa inteleaga la modul cel mai profund greselile trecutului si sa invete din moarte cum sa construiasca o lume mai buna.

 

Ziua 1.  Plecare din Baia Mare dimineata devreme. Se tranziteaza Ungaria si Slovacia. Seara cazare la hotel de 3* in Cracovia.

 

Ziua 2.  Mic dejun. Orașul polonez Cracovia este unul din cele mai frumoase orase medieval, amplasat pe malul fluviului Vistula într-un cadru natural deosebit, la poalele Munţilor Carpaţi. Se viziteaza complexul Wawel (Castelul Regal, Catedrala, Turnul Dragonului). Tur de oras pietonal cu vizitarea urmatoarelor obiective: Biserica Petru si Pavel, Strada Kanonicza, Biserica Sf. Andrei, Piata Principala, Biserica Sf. Maria,  Poarta Sf. Florian, Barbicana. Dupa masa se viziteaza Salina Wieliczka, care este localizată în orașul Wieliczka, în sudul Poloniei, în zona metropolitană a orașului Cracovia. Atracțiile minei includ zeci de statui, trei capele și o întreaga catedrală, care au fost sculptate în sare de mineri. Cele mai vechi sculpturi sunt completate de noile sculpturi realizate de artiștii contemporani. Aproximativ 1,2 milioane de oameni vizitează mina de sare Wieliczka în fiecare an. Seara cazare la acelasi hotel 3*.

 

Ziua 3. Mic dejun. Plecare spre Auschwitz (aprox. 60 km distanta de Cracovia). Se viziteaza complexul Auschwitz – Birkenau, cel mai mare lagar de concentrare datorita infrastructurii feroviare si rutiere.   Plecare spre casa, sosire in functie de traseu si formalitatile vamale.

DATE DE PLECARE 2018

Loc în cameră DBL/TRPL Supl. SINGLE COPIL 0-5.99 ani

COPIL  6-12 ani

03.12.2021

120 €

50 € 50 €

100 €

 

 

Tariful  include: Tariful NU  include:
· transport cu autocar, clasificat 3*

·  2 cazări cu mic dejun în hotel 3*

 · vizitele cuprinse în program; 

·  ghid autorizat de Ministerul Turismului

     · asigurarea storno-medicala

·        intrările la obiectivele turistice

 

NOTA: Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 40 de persoane.
In cazul unui grup mai mic, tariful se recalculeaza!

 

DESCARCA AICI OFERTA

Rezervă oferta

Oferta Cost - Adult Cost - Copil Locuri disponibile Data plecării Durata
CRACOVIA, AUSCHWITZ & WIELICZKA 03 Dec. 2021 0 0 0 Every Monday

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

Preț estimativ

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is