Charter Kenya - Leopard Beach Resort & Spa

Charter Kenya - Leopard Beach Resort & Spa

Data plecarii

Every Monday

Views

26

Charter Kenya – Leopard Beach Resort & Spa

Leopard Beach Resort and Spa 5*

Coasta de Sud, Kenya

 

Servicii incluse                                                                                                                                                   Servicii neincluse

 

  • Bilet de avion pe ruta Bucuresti – Mombasa – Bucuresti                                                         – Asigurare medicală si storno (Neinclus)                      
  • 1 bagaj de cală si 1 bagaj de mâna/persoană
  • Taxele     de     aeroport  si  catering  la bordul  avionului                                                      – Taxă de viză 51$/ persoană (viza este gratuită pentru minorii sub 16 ani) (Neinclus)
  • Cazare 7 nopti
  • Asistentă turistică în limba română Transferuri aeroport – hotel – aeroport

Descrierea pachetului

Excursii optionale organizate în Mombasa (Coasta de Nord si Coasta de Sud) :

Excursie Bush tour pe Coasta de Nord :

07:30 întalnire cu ghidul si transfer de la hotel

Se părăseste orasul Mombasa traversând drumul Malindi si plantatiile de sisal din Vipingo. Scurtă oprire în orasele Mavueni si Kaloleni din regiunea Kilifi.

09:30 se vizitează un sat populat de grupul Giriama, unul din cele nouă grupuri etnice din Kenya, giriamii fiind renumiti pentru rezistenta lor în perioada ocupatiei britanice. Se vor putea observa casele traditionale construite din lemn de cocotieri si modul în care localnicii culeg nucile de cocos.

10:00 se pleacă spre satul Chony unde se vizitează o scoală. Pe parcursul pauzelor se poate interactiona cu elevii si profesorii.

10:30 întâlnire cu ‘vraciul satului’ care dezvăluie vizitatorilor o parte din secretele medicinei traditionale, folosind doar ierburi cu efecte curative .

12:00 transfer la hotel.

Excursie Bush tour pe Coasta de Sud :

În intervalul 07:45 – 08:15 se efectuează transferul de la hotel pentru toti participantii la excursie

Se parcurge traseul de sud spre Kinondo. Se vizitează satul Bongwe, cu casele traditionale si gospodăriile localnicilor. Vizitatorii iau contact cu obiceiurile Digo, participând la diferite activităti gospodăresti ale locanicilor cum ar fi gătitul si prepararea băuturilor traditionale (băutura madafu – suc din lapte de cocos), confectionarea de mături artizanale din frunze de cocos, etc.

09:45 scurtă oprire la un vraci local de lângă satul Mwamanga, pentru a împărtasi metodele lui de vindecare cu ajutorul ierburilor

10:30 se vizitează o scoală. Pe parcursul pauzelor se poate interactiona cu elevii si profesorii. Se pune în scenă un spectacol de dansuri tribale la care pot participa si turistii.

12:00 – 12:30 transfer la hotel până în ora prânzului.

Tur de oras Mombasa – Coasta de Sud

07:30 întalnire cu soferul si transfer de la hotel

Pe traseul Mombasa – Diani Road se vor putea observa satele traditionale. Se parcurge o distantă de aproximativ 40 min. cu masina. Ajunsi în port se face îmbarcarea pe ferry pentru a se traversa pe partea insulară a metropolei Mombasa. Pe insulă turistii se întâlnesc cu ghidul local.

Se traversează cu masina pe lângă statuia primei doamne a Kenyei ‘’Mama Ngina’’, sotia primului presedinte al tării, aceasta fiind considerată astăzi ‘mama natiunii keniene’. Oprire la un punct panoramic, lângă un copac Baobab, pentru a admira portul Likoni plin de ambarcatiuni.

Se traveresează coasta si se trece pe lângă Fortul Jesus, construit la ordinul regelui Filip I al Portugaliei, pentru a proteja portul vechi din Mombasa.

Se traversează orasul vechi prin ‘Coltii Elefantului’, simbol al orasului Mombasa, după care se vizitează un templu hindus de pe bulevardul Haile Selassie, apoi piata de fructe si legume Mackinnon. Oprire în satul Akamba renumit pentru sculpturile din lemn.

12:30 transfer la hotel până în ora prânzului.

Pilli Pipa Dolphin Safari

Excursie optionala de o zi în Parcul National Maritim Kisite – Observare delfini – prânz inclus pe insula Wasini

Cu o suprafată de 28 kmp Parcul Marin Kisite-Mpunguti este considerat a fi cel mai frumos parc marin după Marea Barieră de Corali din Australia si este cel mai renumit din Kenya în ceea ce priveste diversitatea speciilor, calitatea coralilor si acumularea de recife. Apele calde si curate găzduiesc formatiuni de corali spectaculosi, delfini, broaste testoase si o varietate uluitoare de specii marine intr-un ecosistem unic care ar putea fi asemuit unei grădini subacvatice. Excursia este de o zi pe Pilli Pipa si în jurul orasului Kisite, casa delfinilor. Excursia este organizata împreună cu doi biologi marini si instructori de scufundări PADI.

Itinerariu:

Se pleacă spre debarcaderul Shimoni pentru îmbarcare până în ora 08:30.

Se pleacă cu un dhow în stil oriental, cu locuri confortabile. La bord se poate servi cafea keniană sau ceai cu biscuiti.

Informarea completă cu privire la facilităti si program se va face după îmbarcare.

Cu o ambarcatiune motorizată sau una cu pânze se pleacă în cautarea delfinilor trecând de Mpunguti ya juu si Mpunguti ya Chini în drumul spre Parcul National Marin Kisite.

Snorkeling ghidat în apele protejate. Ghidul prezintă numerosi pesti si corali variati.

În functie de vreme, se vor vizita două site-uri pentru snorkelling

Prânzul se va lua la o resedinta privată, un delicios banchet cu fructe de mare. Prânzul este servit într-o grădină privată de către doamnele Swahili si include bere, vin si băuturi răcoritoare. Recomandat este ceaiul local Citronella obtinut din lămâie cultivată pe insulă. Există posibilitatea de a studia literatura marină si de a identifica creaturile care au fost surprinse in larg si nu numai.

Optional se pot vizita pesterile de sclavi Shimoni ( taxă suplimentară de K.Shs.400)

Toate echipamentele sunt incluse, chiar si măstile de protectie, echipamentul de snorkeling, aripioarele si echipamentul de scufundare. Băuturi răcoritoare non alcoolice, apă minerală si fructe servite pe dhow.

Pentru confortul propriu, se recomandă prosoape personale, lotiune de soare, pantofi comozi, ochelari de soare, pălărie de soare, costum de baie si cameră foto.

Safari & Cazare Salt Lick Safari Lodge/Impala Safari Lodge Ziua 1. Mombasa – Tsavo East

Pick-up de la hotel dimineata devreme si plecare spre Tsavo Est. Prânz la lodge. După-amiaza game drive în drum spre cazare.

Sosire si check-in după-amiaza târziu. Cina si cazare la Salt Lick Safari Lodge/Impala Safari Lodge sau similar.

Ziua 2. Tsavo East – Mombasa

Mic dejun. Check-out si sesiune de safari de dimineată, spre iesire din parc. Retur în Mombasa. Se ajunge la hotel in jurul orei prânzului (ora 13:00).

Servicii incluse :

Cazare si masă, conform itinerariu (mic dejun – pranz – cina)

Transfer Mombasa North (până la Serena) sau Coasta de Sud (până la Neptune Village) Beach Hotels

Game drive mentionat în itinerariu (în conditii de trafic congestionat, sau conditii meteo nefavorabile, nu se poate garanta participarea la toate sesiunile de game drive)

Taxe de intrare si rezervare în toate parcurile incluse în itinerariu valabile 24 de ore fiecare (valoarea taxelor poate suferi modificări)

Transport în minivan safari 6/7 locuri cu servicii de sofer ghid vorbitor de limbă engleză Două sticle de apă minerală de jumătate de litru pe zi în timpul game drive-urilor.

Asigurare ‘Flying Doctor’ – transfer aerian pentru urgente medicale (În eventualitatea unei urgente medicale, vor fi transportati cu avionul la Nairobi pentru spitalizare. Costurile de spitalizare sunt suportate de pacient. )

Servicii neincluse:

Băuturile alcoolice si non alcoolice unde nu sunt mentionate în program

Bacsis pentru ghid, sofer si personal hotelier (bell boy, chelneri –dacă este cazul)

Alte servicii care nu sunt mentionate la cele incluse.

Safari in Tsavo – Amboseli & Cazare Serena Lodges

Ziua 1. Mombasa – Tsavo Vest (aprox. 275km – 6h)

Mic dejun. Pick-up de la hotel dimineata in jurul orei 08:00 si plecare spre Tsavo vest. Intrare in Parcul National si game drive.Sosire la prânz la cabană, dupa pranz se organizeaza inca o sesiune de game drive. Cina si cazare la Kilaguni Serena Safari Lodge sau similar.

Ziua 2. Tsavo Vest – Amboseli (aprox. 115km – 3h)

Mic dejun. Game drive pe traseul spre Amboseli National Park. Pranz la cabana. Dupa-amiaza game drive in rezervatie. Cina si cazare la Amboseli Serena Safari Lodge sau similar.

Ziua 3. Amboseli – Gara Emali Railway Station – Mombasa (aproxim. 60km – 4.5h)

Mic dejun. Transfer de la cabana la gara Email Railwasy pentru imbarcare in trenul cu destinatia Mombasa (orar de tren ETD 09h30, ETD 13h55). Pranzul asigurat sub forma de pachetel de calatorie. Sosire in gara Miritini Railway din Mombasa si transfer la hotel.

Servicii incluse :

Cazare si masă, conform itinerariu (Mic dejun – pranz – cina)

Transfer Mombasa North (până la Serena) sau Coasta de Sud (până la Neptune Village) Beach Hotel

Game drive mentionat în itinerariu (in caz de conditii meteo nefavorabile si a traficului imprevizibil, nu se pot garantata toate sesiunile de game drive)

Taxe de intrare si rezervare în toate parcurile incluse în itinerariu valabile 24 de ore fiecare (taxele pot fi modificate)

Transport în minivan safari 6/7 locuri cu servicii de ghid de sofer safari vorbitor de limbă engleză cu abilităti de limbă germană

Două sticle de apă minerală de jumătate de litru pe zi în timpul game drive-urilor.

Asigurare `Flying Doctor` pentru urgente medicale ( În eventualitatea unei urgente medicale, vor fi transportati cu avionul la Nairobi unde vor fi dusi la spital. Costurile de spitalizare sunt suportate de pacient. )

 

Servicii neincluse:

Băuturile alcoolice si non alcoolice unde nu este mentionat în program

Bacsis pentru ghid, sofer si personal hotelier, unde este cazul

Alte servicii care nu sunt mentionate la cele incluse.

 

Descrierea hotelului

CHECKIN NR. NOPTI TIP CAMERA MASA NR. TIP TARIF
PERSOANE TRANSPORT CAMERA/SEJUR
07.02.2022 7 nopti / 8 Camera Superior cu Demipensiune 2 Adulti Avion 2578.00 EUR
zile Balcon

 

 

Pentru mai multe informatii despre aceasta oferta sau rezervari, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra! Nota: Acest mesaj reprezinta o oferta si nu o confirmare a rezervarii.

Numarul de locuri este limitat, iar disponibilitatea poata fi garantata doar in momentul unei rezervari ferme.

Pentru o rezervare ferma avem nevoie de numele si datele de identificare ale titularului rezervarii (Nume, CNP, serie/nr CI, adresa si telefon/email de contact) precum si de numele complete ale insotitorilor.

                                                        !Va rugam sa tineti cont ca aceasta este o oferta informativa, valabila in limita disponibilitatii in momentul ofertarii ( 10.12.2021)!

Rezervă oferta

Oferta Cost - Adult Cost - Copil Locuri disponibile Data plecării Durata
Charter Kenya - Leopard Beach Resort & Spa 0 0 0 Every Monday

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

Preț estimativ

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Petreus Doina

Consultant Turism

Phone

0730616736

Email

office@busolatravel.ro

Câteva oferte care ți s-ar părea interesante