Bine ati venit

Busola ta catre destinatia mult visata! Busola Travel reprezinta alegerea turistilor exigenti!Turismul este călătoria realizată în scopul recreării, odihnei sau pentru afaceri.

Busola Travel este alegerea potrivita pentru fiecare dintre Dumneavoastra. Fie ca sunteti in cautarea unei evadari din cotidian, sau calatoriti in interes de serviciu, la noi gasiti cele mai bune oferte in cel mai scurt timp posibil.

In centrul echipei noastre sta pasiunea de a va servi. Daca veti fi multumiti, noi ne vom simti impliniti. Veti avea ceea ce doriti, la timp si la un pret corect, deoarece noi stim mai bine decat oricine altcineva ca fiecare detaliu este important, si avem grija sa va oferim vacantele memorabile pe care vi le doriti !

Fiecare om are nevoie sa simta lumea din jurul său, sa admire frumuseţile, sa îndepărteze perdeaua rutinei şi sa pătrunde într-o altă realitate. Trăim o viaţă prea încărcată pentru a ne piermite să privim în jurul nostru; pentru a ne satisface curiozitatea trebuie să ne rezervăm  din timp o vacanţă şi apoi să pornim în lumea mare şi misterioasă. Această dorinţă de cunoaştere şi călătorie nu e un moft ci mai mult o necesitate care poate fi satisfăcută cu ajutorul celei mai uimitoare industrii a timpurilor prezente – TURISMUL.

 

„Turismul este arta de a călători pentru propria plăcere” ne spune M. Peyromarre Debore; însă nu numai de a călători, Turismul este o artă fiindcă este capabil să valorifice aproape orice datorită faptului că interesul, curiozitatea şi necesitatea oamenilor sunt infinite; aceasta şi fiind specificul industriei turistice - capacitatea să fabrice un produs turistic din orice.


"A face turism înseamnă a merge să cauţi foarte departe
dorul de a te întoarce acasă."

design mixad.ro