ISTANBUL

de la195

ISTANBUL

Data plecarii

28 Jun

Durata

6 zile / 5 nopti

Views

222

Include

3 nopti cazare la hotel cu mic dejun
transport cu autocar modern
tur de oras Istanbul
asistenta turistica

Nu include

intrarile la obiectivele turistice
excursia cu vaporul pe Bodfor
transport local cu tramvaiul
asigurare medicala si storno

Itinerariu

Ziua 1

Plecare din Cluj-Napoca la ora 12:00 pe ruta Alba Iulia – Sibiu – Valea Oltului – Bucuresti – Giurgiu. Noaptea se tranziteaza Bulgaria.
Ziua 2

In jurul orei 10:00 sosim in Istanbul, singurul oras din lume ce se intinde pe doua continente. Se face tur panoramic cu autocarul Europa-Asia si se viziteaza cel mai inalt punct al orasului cu Moscheea Suleyman. In jurul orei 14:00 se vor ocupa camerele la hotel, iar dupa-masa se va vizita centrul vechi al orasului: Hipodromul, Piata Sultanahmet si Moscheea Albastra renumita pentru cele 6 minarete ale sale. Cazare in Istanbul la hotel 3*.
Ziua 3

Mic dejun. Incepem ziua cu vizitarea Palatului Topkapi – simbolul imperiului otoman, cu o panorama superba asupra stramtorii Bosfor, Aya Sophia – vechea bazilica bizantina si Basilica Cisterna. Dupa-masa program liber in Marele Bazar din Istanbul, cunoscut pentru bijuterii, ceramica pictata manual, covoare, broderii si magazinele de vechituri. Cazare in Istanbul la hotel 3*.
Ziua 4

Mic dejun. Optional excursie cu vaporul pe Bosfor. Ne deplasam pe malul asiatic pana la podul Fatih, al doilea pod magnific al stramtorii si revenim pe malul european admirand panorama superba a celor doua maluri. Se viziteaza Bazarul Egiptean, cunoscut ca Bazarul de Condimente. Program liber. Seara cazare in Istanbul la hotel 3*.
Ziua 5

Mic dejun. Se viziteaza Palatul Dolmabahce, apoi ne luam ramas bun de la Istanbul si plecam spre Edirne unde vom vizita Marea Moschee. Noaptea tranzitam Bulgaria.
Ziua 6

Dimineata sosim in Cluj-Napoca, in functie de conditiile de drum.

 

Tarif: 215 euro/persoana

 

Tarif early booking: 195 euro/persoana

 

Supliment camera single: + 45 euro

Reducere copil sub 12 ani: – 35 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)

Reducere al 3-lea adult in camera:  – 15 euro

Grup minim: 35 persoane

 

 Tariful include: transport cu autocar modern, 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Fuar 3* sau similar in Istanbul (aproape de centrul istoric), tur de oras Istanbul, asistenta turistica.

 

Tariful nu include: intrarile la obiectivele turistice (Palatul Dolmabahce ~10 EUR, Topkapi ~10 EUR, Aya Sophia ~10 EUR, Basilica Cisterna ~3 EUR), excursia cu vaporul pe Bodfor ~ 7 EUR, transport local cu tramvaiul ~10 EUR, asigurare medicala si storno.

Rezervă oferta

Oferta Cost - Adult Cost - Copil Locuri disponibile Data plecării Durata
ISTANBUL 195 0 0 28 Jun 6 zile / 5 nopti

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

Preț estimativ

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is