Circuit + Sejur Croația

Circuit + Sejur Croația

Data plecarii

14 Jul

Durata

9 zile si 8 nopti

Views

634
Ziua 1

Cluj Napoca- Belgrad

Pornire din Cluj Napoca pe ruta Cluj-Napoca – Alba-Iulia – Sebes – Deva – Timisoara – Arad spre Belgrad, unde vom face un tur panoramic al capitalei Serbiei, situata pe cele doua ape internationale, la confluenta raurilor Sava si Dunarea, in campia Panoniei. Orasul mai pastreaza inca urme ale razboaielor, revolutilor si miscarilor civile din ultimele decenii, cu toate acestea este considerat ca unul din cele mai frumoase orase balcanice, cu numeroase obiective istorice, strazi pitoresti si o vibranta viata de noapte. Cazare in Belgrad la hotel 3*.
Ziua 2

Belgrad- Cetinje

Mic dejun. Vom continua excursia catre Muntenegru cu tranzitare Serbiei, tranzitand Canionul Morača inspre Podgorica, cu destinatia Cetinjie. Moraca este un rau in Muntenegru care izvoraste din muntele Rzac, aflat in nordul tarii. Este un rau rapid de munte, ce a taiat in piatra muntelui de la nord spre sud, pana la varsarea sa in Lacul Skadar, un canion. Raul curge pe directia sud si are o lungime de 113 km. Canionul sapat de rau se desfasoara de-a lungul soselei inguste pentru care s-au taiat 33 de tuneluri in stanca muntelui. Ajungem in Cetinje, numita si Capitala Tronului, fondata in secolul al XV-lea. Este situata in mijlocul unui crater carstic, protejata de Alpii Dinarici, la o altitudine de 670 metri. Cetinje detine numeroase puncte de interes turistic, ca Manastirea Cetinje, Biserica Vlaška (Vlaska) (construita in anul 1450, cu fatada facuta din 2000 de butoaie capturate de la inamici), Bilijarda construit in anul 1838, fiind locul ales de catre regele Petar al II-lea Petrovic pentru a domni. Cazare hotel 3* in Cetinje.
Ziua 3

Cetinjie- Budva- Golful Kotor- Trogir (Croatia)

Mic dejun. Pornim spre Budva, cel mai mare oras turistic din Muntenegru, cu un trecut istoric faimos si cu o bogata traditie in domeniul turismului. Aici, cea mai importanta atractie o reprezinta orasul vechi cu ziduri solide si inalte, cu case mici, stradute inguste, pasaje si piete. Majoritatea cladirilor sunt construite din piatra, cu decoratiuni in stil baroc si renascentist. Continuam calatoria spre golful de la Marea Adriatica (Boka Kotorska), regiune de o frumusete unica, cu golfuri adanci care strapung vaile muntoase si orasele de un farmec inegalabil. Este numit adesea ca fiind cel mai sudic fiord din Europa, desi aceasta este de fapt un canion scufundat. Vom avea timp liber pentru vizitarea orasului Kotor- asezare cu iz medieval si influente din arhitectura venetiana, situata in cea mai retrasa parte a golfului, aflat in patrimoniul cultural si natural UNESCO. Continuam drumul spre Croatia, zona Dalmatiei Centrale. Cazare hotel/vila 3* in Trogir.
Ziua 4

Trogir- Sibenik- Parcul National Krka

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja sau OPTIONAL excursie la Sibenik si Parcul National Krka (include tur de oras in Sibenik, cel mai vechi oras croat de pe coasta Adriatica, fosta resedinta al regelui Petar Kresimir al IV-lea, cu cel mai valoros monument – Catedrala Sveti Jakova, monument inclus in patrimoniul mondial UNESCO. Excursia continua spre faimoasele cascade din Parcul Natural KRKA, unde raul cu acelasi nume formeaza 17 cascade. Timp liber in parc pentru plimbat, vizitat, inotat la Skradinski Buk, fotografii). Cazare hotel/vila 3* Trogir.
Ziua 5

Trogir- insulele Drvenik Veli, Šolta, Čiovo

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja sau OPTIONAL excursie de o zi cu barca pe 3 insule (Drvenik Veli, Šolta, Čiovo) si Laguna Albastra. Timp liber pentru inot, plaja si snorkelling in apele cristaline ale Lagunei Albastre, oprire la laguna “Krknjaši” pe insula Drvenik Veli, in Maslinica, un sat pescaresc de o frumusete si arhitectura aparte pe insula Šolta (timp liber pentru vizitat) si insula Čiovo, unde se ia pranzul, timp pentru baie si plaja, retur in Trogir. Cazare hotel/vila 3* Trogir.
Ziua 6

Trogir- Dubrovnik

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja sau OPTIONAL excursie la Dubrovnik, oras fermecator, supranumit si “Perla Adriaticii”, cea mai atragatoare destinatie turistica de la Marea Adriatica, inclus in patrimoniul mondial UNESCO. Tur in orasul vechi si timp liber pentru vizitare: Poarta Pile, Stradun, Manastirea Franciscana, Palatul Rectorului (sec. 15), Zidurile Orasului – apreciate ca fiind cele mai frumoase din lume sau pentru plimbare pe Placa – promenada orasului. Cazare hotel/vila 3* Trogir.
Ziua 7

Trogir- Split

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja sau OPTIONAL excursie de jumatate de zi in Trogir si Split, alte doua orase pe coasta Adriatica si sub protectia UNESCO. Orasul Trogir este un amestec de arhitectura gotica cu adevarat memorabila, romanica si venetian renascentista, baroca. Timp liber pentru promenada. Transfer la Split, unde continuam cu tur de centru vechi al orasului cuprinzand Palatul lui Diocletian, Catedrala, Templul lui Jupiter, Poarta de Aur, stradute medievale intortocheate, elegante fatade gotice si renascentiste. Timp liber pentru promenada aprox 2 ore. Retur seara in Trogir. Cazare hotel/vila 3* Okrug Gornji- Trogir.
Ziua 8

Trogir- Lacurile Plitvice- Zagreb

Mic dejun. Pornim spre capitala Croatiei cu oprire la Rezervatia Parcul National Plitvice- unul dintre cele mai frumoase si spectaculoase rezervatii naturale din Croatia, sub protectia UNESCO. Reprezinta un sistem carstic format din 16 lacuri, unite intre ele de raul Plitvice si de zecile de cascade spectaculoase. Padurile dese de pin care flancheaza sistemul carstic adapostesc ursi, lupi si diferite specii de pasari. Cel mai mare lac este lacul Kozjak (navigabil). Turul include si calatorie cu barca si trenulet. Ne continuam drumul spre Zagreb. Tur de oras care cuprinde Catedrala Sf. Stefan, Biserica Sf Marcu, Poarta de Piatra construita in secolul al XIII-lea, Muzeul de Arta, Universitatea, Turnul Lotrscak . Cazare hotel 3* in Zagreb.
Ziua 9

Zagreb- Cluj Napoca

Mic dejun. Pornim spre Romania, cu tranzitarea Ungariei. Ajungem in Cluj-Napoca in cursul serii, in functie de conditiile de trafic si controlul vamal.

 

CIRCUIT+SEJUR CROATIA 8 nopti

                                Perioade 14-22.07.2018; 11-19.08.2018

 

PUNCTE DE INTERES

                                     Obiective turistice 

                                     Serbia: Belgrad

Muntenegru: Golful Kotor, Canionul Morača, Cetinje, Budva

Croatia:  Dubrovnik , Parcul National Krka,  Parcul Natural Plitvice, Zagreb, Trogir, Split, Sibenik

 

                                                Tarifele sunt exprimate in EURO/PERSOANA IN CAMERA DUBLA CU MIC DEJUN

PERIOADA 14-22.07.2018

11-19.08.2018

Tarif standard 520 
Tarif cu Early Booking 28.02.2018 500 
Supliment camera single 100 
Reducere a 3-a persoana pe pat suplimentar 20 
Supliment demipensiune/persoana 60 

 

 

TARIFUL INCLUDE

 • transport autocar din Cluj clasificat international si taxe de drum;
 • 1 noapte cazare cu mic dejun la Hotel Jugoslavija 3*sau similar- in Belgrad;
 • 1 noapte cazare cu mic dejun la Hotel Grand 3*sau similar- in Cetinje;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun la Vila Paula 3*sau similar in Okrug Gornji- Trogir;
 • 1 noapte cazare cu mic dejun la Hotel I 3*sau similar- in Zagreb;
 • taxa turistica;
 • ghid de turism din partea agentiei.

 

 

Excursii optionale:   

Sibenik si Parcul National KRKA (ziua 4 – grup minim 20 persoane): 45 euro/persoana. Tariful include transport autocar, tur de oras in Sibenik, bilet de intrare in parc, ghid de turism din partea agentiei.

Excursie all inclusive cu barca la Laguna Albastra si 3 insule Drvenik Veli, Šolta, Čiovo (ziua 5 – grup minim 10 persoane): ~30 euro/persoana. Tariful include transport cu barca, skipper vorbitor de limba engleza, combustibil, taxe, pranzul, bauturi.

Dubrovnik (ziua 6 – grup minim 20 persoane): 65 euro/persoana. Tariful include transport autocar, taxe de drum si parcare, ghid de turism din partea agentiei, tur de Dubrovnik. Nu este inclus accesul pe zidurile cetatii (aprox. 20 eur/persoana).

Trogir si Split (ziua 7 – grup minim 15 persoane): 20 euro/persoana. Tariful include transport autocar, taxe de drum si parcare, ghid de turism din partea agentiei.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

 • supliment demipensiune (cina): 60 euro/persoana/8 nopti;
 • intrarile la obiectivele turistice (Rezervatia Naturala Parcurile Plitvice ~25 euro/persoana); – excursiile optionale;
 • asigurarea storno/medicala (recomandata),
 • cheltuieli personale,
 • transferuri: din Baia-Mare, Satu-Mare, Zalau, Dej, Bistrita, Tg Mures, Oradea: 20 euro/persoana/dus-intors (minim 2 persoane).

 

TARIFUL ESTE CALCULAT PENTRU UN GRUP MINIM DE 40 PERSOANE.

Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 45 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

 

TERMENE DE PLATA:

 • 30% avans la inscriere;
 • 70% din pretul pachetului turistic cu pana la 30 zile inaintea plecarii;

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 30 zile inaintea plecarii;
 • 70% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 30 zile – 15 zile inaintea plecarii;
 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii.

Agentia isi rezerva dreptul de a anula circuitul pentru neintrunirea numarului min. de persoane, cel tarziu cu 14 zile inaintea plecarii.

 

OBSERVATII: 

DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: CARTE DE IDENTITATE/PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA

CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale; Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;

Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup; Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii; Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;

Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;

Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;

Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 10/15/20 persoane, in functie de excursia optionala aleasa. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor/ghid de turism;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu randul doi de banchete(locurile 5-6 pe partea stanga, 7-8 pe partea dreapta); Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Rezervă oferta

Oferta Cost - Adult Cost - Copil Locuri disponibile Data plecării Durata
Circuit + Sejur Croația 0 0 0 14 Jul 9 zile si 8 nopti

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

Preț estimativ

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is