Egipt - Sharm el Sheik- avion Cluj

de la369

Egipt - Sharm el Sheik- avion Cluj

Data plecarii

Every Wednesday

Durata

8

Views

334
  • NOU: Sharm el Sheikh din Cluj Napoca și București
  • începând din 11 IUNIE!!!

De ce Sharm el Sheikh ?

Sharm el SheikhStatiune de top la Marea Rosie, mangaiata de razelesoareluipe tot parcursulanului, impresioneazaprinpeisajeexotice, obiectiveinteresantesi multiple posibilitati de distractiesirelaxare. Pustietateagalben-rosiatica a desertului Sinai, lumeabeduinilor, locurilesfinte, precummanastirea      Sf. Ecaterina siMuntelelui Moise, cafenelelesibazarul cu iz traditional, bogatiasubacvatica a MariiRosii – denumitasi “paradisuldiverilor” – cu bariere de corali, pestiexotici, nave scufundate, delfinisibroastetestoaseuriase, activitatiprecum wind surfing, para-sailing siscufundari nocturne, toateacestea se impletesc, facand din Sharm o locatie de exceptie pentru petrecereavacantelor.

RasMohammed Parcul National din parteasudica a Peninsulei Sinai, reprezintaunadintrecelemaifaimoase zone pentru scufundari. Avand o suprafatatotala de 480 km² – incluzandsi insula Tiran –  plaje cu nisip fin, golfulete cu apaturcoaz, rezervatii de mangrove, lacuri, formatiunistancoasesisute de specii de corali, esteimposibil pentru turistisa nu ramanaimpresionati de acestspectacol al naturii.

Na’amaBay  Centrulstatiuniisiunul din principalelepuncte de atractie ale turistilor. Magazine traditionale, cluburi, cafenele, hoteluri, restaurante cu specific pescarescsiunadintrecelemaibuneplaje, undemareamajoritate a hotelurilor au spatiiamenajate, cu sezlongurisiumbrelute.

Shark’s Bay &Soho Square  Pelangalinia de coasta, undesuntamplasatezeci de hotelurisicentre de scufundari, zonamaiestecunoscutasidatoritaelegantei promenade Soho – terasesi magazine, fantanaarteziana cu joc de laseresisunet, patinoar artificial.

Old market &Sharm el Maya  Seaflalangaportul civil sireprezintazonaveche a orasului. Pentru ceipasionati de localuriautentice, ierburiaromatesicondimentesi pentru iubitorii de cumparaturi, Old Market este cu siguranta o atractie. De aicivetiputeaachizitionabijuterii, accesoriisiimbracaminte din piele, bumbac, suveniruri, produse de olarit, decoratiuni.

 

LocatieAsezata la poalelemuntilor Sinai, in varfulsudic al peninsulei, acoloundeGolful Suez intalnesteGolful Aqaba,  strajuita de salbarecifelor de coral, statiuneaSharm el Sheikh esteloculunorvacante de neuitat.

 Scurt istoric Sharm el Sheikh – pevremuri sat pescaresc – a fosttransformat la inceputulanilor ’80,  candintreaga peninsula se maiaflainca sub ocupatieisraeliana, intr-o statiuneturisticamoderna. In ultimeletreidecenii, Sharm el Sheikh, cunoscutamaisimplu sub numele de Sharm, a devenitunadintrecelemaipopularedestinatii turistice din zona, cu pestecincimilioane de turistianual.

Clima Dacadoritisacalatoriti in Sharm el Sheikh, ceamaipotrivitaesteperioadaseptembrie-aprilie, in care temperaturilemediisunt de 28 °C,  iarapeleMariiRosii au temperaturi de aproximativ 23 °C.

Gastronomie  Pentru baut se recomandanumaiapaimbuteliata!Majoritatearestaurantelor au specific international, insadacadoritisagustati din bucatariaorientala, restauranteletraditionaleofera o gamavariata de preparateautohtone: tahina (un sosalbsipicant), falafel (chiftelute din soia cu susan), ful (fasoletraditionala), torshy (muraturi picante), friptura din carne de pui, vita saumiel, darsi diverse preparate din fructe de mare (calamari, creveti). Unadevaratdeliciuilconstituiedulciuriletraditionale (baclava, kunafa, bazbusa, ummuali). Bauturiletraditionalesunt: ceaiulnegru (shay), karkade – ceaiul de hibiscus sicafeauaorientala specific aromata (kahuaturky).

Sport si activitati pentru timpul liber Sharm el Sheikh este o adevarata Mecca pentru pasionatii de scufundarisau snorkeling si din acestpunct de vedere, statiuneasihotelurilesuntfoarte bine pregatite, cu numeroasecentreunde se oferaechipamentsaucursuri cu instructoriprofesionisti. ApaMariiRosiiestelimpede, curata ,iarplajelesuntfoarteaproape de recifele de corali.

OBSERVAȚII

  • TARIFE VALABILE până în 15 martie, în limita disponibilităților

Oferta luna IUNIE 2018

Desacarca aici

Oferta luna IULIE

Descarca aici

Oferta luna AUGUST

Descarca aici

Oferta luna SEPTEMBRIE

Descarca aici

Rezervă oferta

Oferta Cost - Adult Cost - Copil Locuri disponibile Data plecării Durata
Egipt - Sharm el Sheik- avion Cluj 369 399 0 Every Wednesday 8

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

Preț estimativ

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Berci Aura

Consultant turism

Phone

004 0755 224 399

Email

aura.berci@busolatravel.ro