Dubai din Cluj

de la715

Dubai din Cluj

Data plecarii

14 Apr

Durata

8 zile / 7 nopti

Views

757

Include

7 nopti cazare la hotel cu mic dejun
transfer aeroport – hotel – aeroport
bilet de avion, bagaj de mana
excursia Booming Dubai
taxe aeroport

Nu include

asigurarea storno si asigurare medicala
alte bagaje la cerere
excursiile optionale
taxa turística

  Itinerariu

  Ziua 1

  Cluj-Napoca - Dubai

  Intalnire cu isotitorul de grup in Aeroportul International din Cluj Napoca la ora 11:00 si pregatire pentru formalitatile de imbarcare. La ora 14:05 deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca - Dubai (Aeroport Dubai World Central) cu aterizare la ora 20:10. Dupa formalitatile de la aeroport,  transfer cu microbuz la Hotel Rove City Centre 3* pentru cazare.
  Ziua 2

  Booming Dubai

  Mic dejun. Dimineata program liber pentru plaja si shopping iar dupa masa, participare la o excursie frumoasa si captivanta: Booming Dubai. Incepem turul cu o vizita la piata Madinat Jumeirah, urmeaza oprire la Burj Al Arab, apoi plecam spre Palm Jumeirah, o insula in forma de palmier unde vom vizita Hotelul Atlantis 5*. Urmatoarea oprire va fi la Dubai Marina, cel mai mare port de ambarcatiuni din lume, unde puteti face fotografii cu iahturi de lux si cladiri moderne cu o arhitectura unica. Turul continua cu Ski Dubai, prima partie de ski interioara din regiune care ofera zapada proaspata pe tot parcusul anului. Seara se incheie cu o priveliste spre cea mai inalta cladire din lume Burj Khalifa, in fata careia putem admira fantana arteziana, un spectacol de lumini si sunete, fiind una dintre cele mai performante fantani muzicale din lume. Seara  intoarcere la hotel.
  Ziua 3 - 7

  Dubai

  Mic dejun. Timp liber pentru plaja, shopping (hotelul ofera transfer gratuit la Dubai Mall și Plaja Jumeirah Kite) si optional posilibitatea de a participa la cateva excursii, cum ar fi: Safari (un popas in mijlocul desertului si participarea la un spectacol de lumina si culoare), Abu Dhabi (se viziteaza capitala si orasul cel mai bogat al Emiratelor Arabe Unite, precum si Moscheea Sheik Zayed, a treia ca marime din lume), Al Ain Tour („Orasul Gradina”, fiind vestit pentru zonele verzi si oazele luxuriante ), East Coast Tour ( deplasare spre zona muntoasa, la granita cu Oman si vizita la un resort de 5* la Oceanul Indian), urcare in turnul Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume, avand 160 de etaje.
  Ziua 8

  Dubai - Cluj-Napoca

  Mic dejun. Timp liber pana la ora 15:00, apoi ne deplasam spre aeroport in vederea decolarii din Dubai la ora 20:45. Aterizare in Cluj-Napoca la ora 01:25.

   

  Cazare: Hotel Rove City Centre 3* (Hotel nou, dat in folosinta in decembrie 2016, situat in imediata apropiere de Dubai Deira Mall, aproape de metrou. Hotelul ofera multe facilitati: camere spatioase dótate cu AC reglabil, WI-FI gratuit, magazin alimentar, piscina in aer liber, sala de gimnastica, restaurant cu preparate din bucataria araba, occidentala si indiana, transfer gratuit la Dubai Mall și Plaja Jumeirah Kite).

   

  Tariful include:

  • bilet de avion Cluj-Napoca – Dubai – Cluj-Napoca, bagaj de mana (55 x 40 x 23)
  • taxe aeroport
  • transfer aeroport – hotel – aeroport
  • 7 nopti cazare la hotel Rove City Centre 3*cu mic dejun
  • excursia Booming Dubai
  • asistenta din partea agentiei pe toata perioada excursiei

   

  Tariful nu include:

  • alte bagaje la cerere (tarifele sunt valabile doar daca se achita in agentie): bagaj de cala de 20 kg (95 euro/bagaj), compania aeriana poate majora taxa de bagaj
  • excursiile optionale
  • asigurarea storno si asigurare medicala: ~ 55 lei/persoana
  • taxa turística: 10 AED/camera/noapte ( se achita la hotel )

   

  Compania aeriana: Wizz Air

  Orar de zbor: Cluj-Napoca 14:05 – Dubai 20:10; Dubai 20:45 – Cluj-Napoca 01:25

   

   

  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

  Se va achita pretul stipulat  in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul (avans 50% la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare). Dupa inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a diferentei de schimb valutar.

  In cazul în care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizări după cum urmeaza:

  1. a) 50 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
  2. b) 75 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 21-30 de zile inainte de data plecarii;
  3. c) 100 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 21 zile inainte de plecare, pentru neprezentarea la program sau in cazul refuzului autoritatilor de a intra in strainatate.

  Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor. In anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra si in anumite conditii de forta majora, cazarea se efectueaza in hoteluri categorie similara (dupa cum a fost prezentat in program inca de la inscrierea turistilor). Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.

  Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;

  Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

  In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor. Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de catre receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale.

  Categoría hotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala de turism din fiecare tara, conform standardelor proprii. Hotelurile din program se nominalizeaza cu 1 saptamana inainte de plecare.

  Pretul excursiilor optionale depinde de numarul de participanti iar zilele de desfasurare ale acestora depind de conditiile meteorologice din acea perioada. Toate aceste informatii sunt comunicate de catre reprezentantul agentiei locale. Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la partenerul local, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

  Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la un alt pret sau rambursarea sumelor achitate de turistul inscris.

  ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – pasaport valabil  min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic, pasaport emis de catre alt stat decat Romania, etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin.

  Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu EAU.

  Copiii sub 18 ani care calatoresc doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Copiii sub 18 ani care calatoresc neinsotiti de nici unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa prezinte cazierul judiciar.

  TURIST: Am luat la cunostinta si sunt de acord cu cele mentionate mai sus si cu programul turistic:

  _________________

   

   

  Rezervă oferta

  Oferta Cost - Adult Cost - Copil Locuri disponibile Data plecării Durata
  Dubai din Cluj 715 450 0 14 Apr 8 zile / 7 nopti

  Booking Information

  Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

  Preț estimativ

  Subtotal 0
  Total 0

  Customer Information

  *
  First Name is required.
  *
  Last Name is required.
  *
  Number Phone is required.
  *
  Address is required.
  Thank You. Your booking have received and booking number is