Austria

Data plecarii

Every Monday

Durata

8

Views

414

AUSTRIA

 

3* Hotel-Pension Carossa, Abersee-Wolfgangsee, Salzkammergut

Locatie: Hotel-Pension Carossa este asezata intre St. Gilgen si Strobl in regiunea lacurilor alpine Salzkammergut, la lacul montan Wolfgangsee, in localitatea Abersee la circa 543 m altitudine, intr-un parc intins pe o suprafata de 10.000 m². Abersee se afla la cira 39 km de Salzburg, circa 15 km departare de Bad Ischl. Lacul  Wolfgangsee se afla la circa 10 minute departare, circa 800 m.

DESCARCA OFERTA

 

Haus Niederbrucker, Abersee am Wolfgangsee, Salzkammergut

Locatie: Abersee am Wolfgangsee, asezata la 543 m altitudine, intre St. Gilgen si Strobl in regiunea pitoreasca Salzkammergut, la lacul montan Wolfgangsee, la circa 39 km de Salzburg, circa 17 km departare de Bad Ischl.

Atractii turistice si posibilitati de agrement: plaja si inot, plimbare cu bicicleta de-a lungul lacului de la Strobl, la St Gilgen.Transfer vaporas de la Abersee la St. Wolfgang, vizitarea  Parcului Zoo „Dorf der Tiere”,  piscină locala, ascensiune cu telecabina la varful Zwölferhorn din aprilie până în octombrie în St Gilgen (7 km).

Recomandari: vizitarea oraselului St Wolfgang – transfer cu vaporas(5 minute) – un obiectiv turistic este renumita biserica de pelerinaj „Wallfahrtskirche”, plimbare cu trenul montan „Schafbergbahn” pana la varful Schafberg 1748m altitudine, vizitare vila imperiala si a bailor termale in Bad Ischl.

Recomdam procurare Salzburg Card – (Muzee, castele, parcuri de apa, etc), intrarea liberă la peste 190 de atracţii din Salzburgerland şi Salzburg.

DESCARCA OFERTA

3* Hotel Kendler, St. Gilgen, Salzkammergut

Sankt Gilgen: localitate pitoreasca pe malul lacului Wolfgangsee, la 545m altitudine, avand 3382 locuitori, este locul de naștere al mamei lui Mozart, ofera teleacina la varful alpin Zwölferhorn la 1476m altitudine cu priveliste minunata asupra lacului alpin, plaja la lac si piscina locala, plimbari cu vaporase pe lacul Wolfgangsee, posibilitate practicare sporturi acvatice pe lacul alpin, vizitarea muzeului etnografic, trasee marcate pentru drumetii pe masivul Zwölferhorn, pelerinaj la celebra biserica gotica din Sf. Wolfgang, calatorie cu trenulet montan (gen mocanita) pe muntele Schafbergbahn in St. Wolfgang.

Localitati cu numeroase atractii turistice in zona sunt: St. Wolfgang 18 km, statiunea imperiala Bad Ischl 24 km, Salzburg 33 km.

Recomandare a noastra: procurarea Salzburg-Card  care permite acces gratuit sau cu numeroase reduceri la peste 190 de atracții în Salzburgland și in orasul Salzburg (muzee, castele, parcuri acvatice, etc

3* Hotel Kendler, situat in centrul St. Gilgen, cu priveliste uimitoare a lacului și a munților inconjuratori. Pontonul vaporasului local este in vecinatatea hotelului, terminalul pentru autobusul local (cu conexiune la Bad Ischl sau Salzburg), este de asemenea, la câțiva pași.

DESCARCA OFERTA

 

Hotel  3* Stefanihof, Fuschl
Fuschl: 669 m altitudine, 1500 de locuitori, strandul-piscina „Fuschl Seebad”, circuit sanius de vara, facilități tratament Kneipp, mini-golf, drumeții, ciclism, nordic walking. Orasul Salzburg se afla la 25 km, statiunea imperiala Bad Ischl la 30 km, St Gilgen la 7 km.
3* Hotel Stefanihof se află  la doar 50 m de lac și aproximativ 100 m de noua piscina „Fuschl Seebad”, centrul satiunii mondene cu magazine, baruri si cafenele este la doar cateva minute de mers.
Facilitati: Hotelul confortabil, atmosfera familiară oferă o grădină recepție, restaurant, crama, bar, gradina de vara. Parcare gratuită la hotel.

DESCARCA OFERTA

4* Hotel – Gasthof Föttinger, Steinbach am Attersee

Regiunea lacurilor alpine Salzkammergut

Steinbach la Attersee – asezat la poalele masivului muntos Höllengebirges in partea de sud al lacului alpin Attersee. Marele compozitor si dirijor Gustav Mahler, precum si celebrul pictor Art-Nouveaux Gustav Klimmt, au considerat Steinbach locul perfect  pentru relaxare si creatie. Pentru petrecerea unui concediu reusit, aveti posibilitatile plajei, inotului, scufundarilor acvatice, ski nautic, plimbari romantice cu yachtul cu vele, drumetii, montain-biking, vizitarea unor evenimente culturale, festivaluri, serbari, a imprejurimilor (Hallstatt, Gmunden, Bad Ischl, Salzburg, etc.). Localurile din Steinbach va asteapta de asemenea cu o bogata oferta a bucatariei traditionale, a sortimentelor de bere si a vinurilor austriece.

4* Hotel Föttinger – amplasat pe malul lacului alpin, cu plaja privata cu o suprafata intinsa pentru sezlonguri, pavilion pe plaja, terasa, gradina de vara. Hotelul dispune de 32 de camere in cladirea principla si in vila Seefeld (50 m departare), receptie, bar, terasa si gradina de vara, lift in cladirea principala, inchiriere de biciclete si de barci de agrement, sauna, cabina infrarosii, parcare. Plaja privata la circa 80 m departare de hotel si ponton propriu pentru vase de agrement, practicarea sporturilor nautice.

DESCARCA OFERTA

Demipensiune-Plus in 4* Hotel FÖRSTERHOF, St. Wolfgang

Statiunea: Sankt Wolfgang.

Aceasta statiune de un farmec aparte, este vizitata anual de zeci de mii de turisti dornici de relaxare si petrecerea unor clipe de neuitat in ambianta pitoreasca a lacului alpin Wolfgangsee si a atmosferei romantice a intregului ansamblu arhitectural al oraselului istoric St. Wolfgang.  Statiunea Bad Ischl se afla la circa 12 km departare, oraselul Hallstatt inscris in lista UNESCO se afla la cira 36 km departare, orasul Salzburg la circa 50 km departare. Pesterile „Rieseneishoehle“ si  „Mammuthoehle“  in Obertraun se afla la circa 41 km departare.

Locatia hotelului: In partea statiunii numita Ried, circa 300 m departare de lacul alpin Wolfgangsee si 800 m pana in central statiunii. Pana la debarcaderul vaporasului de agrment si pana la statia trenului alpin catre varful Schafberg (1786 m altitudine) sunt 400 m.

4* Hotel Försterhof:  Cladire istorica din 1592, renovata si extinsa in anul 2001, avand 48 de camere,  restaurant, hotelbar, berarie vanatoreasca, terasa, camera de joaca, plaja proprie la ca. 300m departare, lift. parcare.

De asemenea, se ofera sauna finlandeza si cabina cu raze infrarosii. Contra-cost: masaje, programe de yoga, de meditatie, box-training.

DESCARCA OFERTA

 

3* Strandhotel Weyregg, Weyregg

Weyregg: localitate montana cocheta la 482 m altitudine, avand 1 500 de locuitori, ofera posibilitati de navigație cu veliere si salupe, surfing, schi nautic, zborul cu parapanta, scufundări diving, vizitare a clubului de golf Weyregg, plimbari cu vaporase de agrement pe lacul  Attersee, vizitarea acvariul Attersee, agrement la piscină locala, practicare mountainbike, drumeții sau nordic walking.

Oraselul Seewalchen se afla la 7 km departare, 25 km departare Gmunden, iar pana la statiunea imperiala, cu ape termale, Bad Ischl sunt31 km.

3* Strandhotel Weyregg este situat la lac, in vecinatatea plajei private si la 400m distanța de centrul localitatii.

Hotel este administrat de familia proprietara, oferă recepție, restaurant, terasa cu vedere la lac, plaja mare cu vestiare și debarcader.

DESCARCA OFERTA

 

Rezervă oferta

Oferta Cost - Adult Cost - Copil Locuri disponibile Data plecării Durata
Austria 0 0 0 Every Monday 8

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

Preț estimativ

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is